Berangerstraat26 Vorst 10

Verkopen in alle comfort.

Sinds 2016 heeft Copper Real Estate haar activiteiten in de Brusselse rand stevig uitgebouwd. Onze makelaars hebben kennis van zaken en houden de vinger aan de pols van wat leeft op de lokale vastgoedmarkt. Zo ben je zeker dat je de beste prijs krijgt voor jouw woning.

Laat jouw woning gratis schatten door Copper Real Estate

Hoe we jou ondersteunen bij verkoop.

Kirill 9u H h M0 Vw Pg unsplash

Homestyling

Met subtiele ingrepen presenteren we jouw woning optimaal voor verkoop. Je ontvangt vrijblijvend advies van onze vastgoedstylisten en met professionele foto’s zetten we de kwaliteiten van je huis maximaal in de verf. Hierbij kunnen we ook gebruik maken van professionele dronebeelden, om de omgeving in kaart te brengen.

Copper 110

Gratis waardebepaling

Om je positie als verkoper te versterken en voldoende kandidaten aan te spreken, is een juiste prijszetting uitermate belangrijk. Na een grondig bezoek ter plaatse zorgen we gratis voor een professionele waardebepaling van jouw eigendom.

Pexels rodnae productions 8292784

Opstellen dossier

Voor de verkoop van vastgoed zijn er heel wat wettelijke documenten nodig. We verzamelen alle nodige administratie voor jouw verkoopsdossier. Indien nodig maken we ook een afspraak voor de elektrische keuring en EPC-meting.

Copper Marketing

Marketing op maat

Onze in-house marketeer zorgt ervoor dat jouw pand optimaal in de kijker komt te staan. We maken regionale advertenties naar de juiste doelgroep, zodat we jouw vastgoed zo vlot mogelijk kunnen verkopen aan de juiste prijs.

Copper 102

Persoonlijke bezichtigingen

We creëren de allerbeste eerste indruk. Onze medewerkers organiseren professionele bezoeken en geven kandidaat-kopers een individuele rondleiding. Uiteraard ook in het weekend.

Pexels rodnae productions 8292793

Ondertekening

Elk goed bod zetten we zo snel mogelijk op papier. Vervolgens stellen we een compromis op dat we te goedkeuring versturen naar jouw notaris en de notaris van de koper. Zodra we een akkoord ontvangen, nodigen we jullie uit voor de ondertekening bij ons op kantoor.

Laat je woning verkopen door Copper Real Estate