Copper 102

Vind je droomhuis.

Zoeken
Copper Real Estate Gert V Erdickt

Wij ondersteunen kopers en verkopers, van eerste bezoek tot compromis.

Als ervaren vastgoedkantoor weten we perfect waar we op moeten letten bij zowel de aankoop als de verkoop van vastgoed. Met subtiele ingrepen presenteren we jouw woning of bouwgrond optimaal voor verkoop. Je ontvangt vrijblijvend advies van onze vastgoedstylisten en met professionele foto’s zetten we de kwaliteiten van je huis maximaal in de verf.

Copper 193

Van eerste controle tot contract.

Om je positie als verkoper te versterken en voldoende kandidaten aan te spreken, is een juiste prijszetting uitermate belangrijk. Na een grondig bezoek ter plaatse zorgen we voor een professionele waardebepaling van jouw woning.

Copper 102

Waarom verkopen met Copper?

Familiale aanpak

We zijn een familiebedrijf op mensenmaat. Daarom staan we voor een zeer persoonlijke aanpak en een langetermijnrelatie met onze klanten.

Attente opvolging

We zijn niet enkel je adviseur, maar je compagnon de route. We begeleiden zowel kopers als verkopers van vastgoed van A tot Z en staan je persoonlijk bij met raad en daad.

Professionele foto’s

Onze makelaars maken professionele foto’s van zowel het interieur als het exterieur van jouw vastgoed, en maken ook gebruik van een drone om de omgeving in kaart te brengen.

Vastgoedstylisten

Onze vastgoedstylisten verhogen de verkoopwaarde van jouw woning. Door een aanpassing van de inrichting of decoratie, kleine schilderwerken of herstellingen bereiken we al heel wat.

Ontdek ons vastgoedteam

Verkoop jouw woning met Copper Real Estate